Opaalstraat 60 Leiden

Te huur,

Opaalstraat 60 te Leiden kun je nu direct boven het Diamantplein wonen in een prachtig 4-kamer appartement. Gelegen op de tweede en derde verdieping heb je ontzettend veel ruimte tot je beschikking en daarnaast gelegen op een ontzettend centrale locatie ‘De Hoge Mors’. Via de uitvalsweg N206 bereik je al snel de A44 en kun je andere steden als Den Haag of Amsterdam bezoeken. Deze woning is perfect voor starters die graag in de stad willen wonen.

Op de begane grond is er een entree met bellentableau. Hier vind je niet alleen je brievenbus, maar ook nog een privé berging. Het appartement zelf is gelegen op de tweede en derde etage, deze kun je via het trappenhuis of lift bereiken.

De indeling is als volgt. De entree van het appartement is gelegen op de tweede etage. De entree en de hal zijn gescheiden van elkaar middels een deur. Door de prachtige glazen deur komt er veel licht vanuit de woonkamer de hal in. De woonkamer is ontzettend licht vanwege een grote raampartij aan de achterkant. Via de deur bereik je het balkon met zuidelijke ligging, waar je knus kunt zitten en kunt genieten van de zon. De keuken bevindt zich aan de voorkant van het appartement.
Op de derde etage zijn er drie ruime slaapkamers, een overloop en een badkamer. De badkamer bevat een wastafel met douche gedeelte.

Bijzonderheden:
– Bijzonder lichte woonkamer en slaapkamers
– Geweldig locatie boven Diamantplein
– Balkon op het zuiden
– Privé berging op begane grond

Dit is geen deel wonig en u moet een arbeidscontract hebben voor onbepaalde tijd. gezamelijke inkomenseis, € 2500,00 netto per maand

De kale huur bedraagt       € 1.185,=

Servicekosten                    € 25,=

Voorschot stookkosten      € 50,=